La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme obre inscripcions

Ja s’han obert les inscripcions per a la vuitena edició d’una de les proves més ràpides de Catalunya gràcies al seu circuit pla. La Mitja Marató Costa de Barcelona-Maresme que se celebrarà el diumenge 26 de març.

Enguany, la prova arriba amb una novetat important, per tots aquells que no vulguin córrer els 21 km de la Mitja Marató ja que tenen una alternativa, tal i com ha explicat en una entrevista a Ràdio Calella Televisió el responsable de Gesport, Manel Vicente.

Vicente ha comentat, que ens els inicis d’aquesta prova s’arribava amb certa facilitat a la xifra dels 1000 participants, però que ara cada vegada és més difícil assolir aquesta xifra per la gran oferta d’aquest tipus d’esdeveniments que es fan arreu de Catalunya.

Manel Vicente ha destacat que els corredors de la Mitja Marató es trobaran fins a una desena de llebres, des de 1’20h fins a les 2h

La Mitja Marató Costa Barcelona-Maresme començarà a les 9 del matí, mitja hora abans que les altres edicions, mentre que la cursa de 5 kms, començarà 3 minuts més tard.

Podeu escoltar íntegre l’entrevista amb el Manel Vicente que hem fet a Radio Calella Televisió

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *