La Penya Solera Barcelonista de Calella festeja el 64è aniversari amb una revetlla i un dinar de germanor

EDITATS_PENYA SOLERA_07072022

La Penya Solera Barcelonista de Calella ultima els detalls de la celebració del 64è aniversari de l’entitat esportiva que tindrà lloc aquest cap de setmana.

Després de tres anys sense poder organitzar esdeveniments socials, aquest dissabte torna la tradicional revetlla al Passeig de Manuel Puigvert i el dinar de germanor que l’entitat organitza cada dos anys, i que rep a penyes vingudes d’arreu de Catalunya. Isidre Argelés, és el president de la Solera.

Després de tres anys i per la pandèmia, l’ultima celebració de l’aniversari de la Penya Solera va ser el 2019, que com va ser any senar no vam fer el dinar de germanor. Els anys senars només fem la revetlla popular al Passeig de Manuel Puigvert. Aquest any, com que és parell, dissabte farem la revetlla popular i el diumenge dia 10 el dinar de germanor al restaurant Pura Brasa.

La Solera estén cada any la mà a alguna entitat del poble perquè es faci càrrec del bar que el dissabte a la nit serveix les begudes i el sopar. En aquesta ocasió els escollits son la Unió Esportiva Handbol Calella.

Aquest any ho poden fer. A nosaltres ens agrada molt que les entitats de Calella ho portin perquè així els ajudem a guanyar uns diners que també els hi fan falta a les entitats de Calella.

Pel que fa el dinar de germanor de diumenge, Argelés ha explicat a Ràdio Calella TV que hi ha 23 penyes confirmades vingudes d’arreu de Catalunya, i una de la Catalunya Nord.

Són 85 persones, entre representants del Barça i socis i sòcies. Vull destacar que vindran 23 penyes de Catalunya i de la Catalunya Nord, perquè aquest any ve la Penya Barcelonista de Cotlliure. Per nosaltres és un honor que vinguin tantes penyes d’arreu de Catalunya.

La celebració de l’aniversari de la Penya Solera Barcelonista de Calella començarà aquest dissabte a les 21,00h al Passeig de Manuel Puigvert amb l’actuació de l’escola de dansa La Fàbrica. El ball de revetlla que començarà a continuació, anirà a càrrec del Duet Ària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *