La plataforma Seguim organitza 12 hores per la llibertat

Se celebrarà el diumenge 10 de juny a la plaça de l’Església i inclou una taula rodona amb la participació del cantant Pablo Hasél, la mare d’un dels joves d’Altsasu, la periodista Beatriz Talegón, l’eurodiputat republicà Josep-Maria Terricabras i el vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoverro, entre d’altres. S’hi presentarà la campanya “Demà pots ser tu” que promou Òmnium Cultural. La jornada l’organitzen els partits PDeCAT, ERC i la CUP, Òmnium Montnegre i la territorial local de l’ANC-Calella per la Independència.

Les 12 hores per la llibertat començaran amb un esmorzar popular a les 10.00h a càrrec de Gent de Barri de Pequín i la confecció d’un mural. Hi haurà l’actuació de pallassos, un vermut popular i demostracions a càrrec de l’Escola de Dansa Mercè Panosa i l’Escola de Dansa La Fàbrica.

Calella pels Refugiats i el Centre Social Ocupat La Bruna obriran debat sobre lluites compartides, a partir de les 16.00h, i li seguiran les actuacions d’Ensamble Saxos, Albert Deprius, i de balls de hip-hop.

La presentació de la campanya Demà pots ser tu d’Òmnium Cultural serà a les 20.00h amb una taula rodona de luxe i de plena actualitat. L’historiador i vicepresident de l’ANC, Agustí Alcoverro, l’advocat Jordi Domingo (Constituïm), el cantant Pablo Hasél, Bel Pozuelo, mare d’un dels condemnats per la baralla d’Altsasu; la periodista Beatriz Talegón; i l’eurodiputat Josep-Maria Terricabras. Estarà conduït pel president d’Òmnium Cultural Maresme, Carles Estapé.

Els guanys de la jornada es destinaran a l’Associació Catalana pels Drets Civils de suport als familiars dels presos i exiliats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *