La Platja de Garbí renova la bandera blava

PLATJA DE GARBÍ 20230505

Aquest estiu, la bandera blava tornarà a onejar a Garbí. Ja s’ha publicat el llistat de platges que han obtingut el distintiu internacional que reconeix l’excel·lència en la qualitat de l’aigua de bany i de la sorra, però també dels serveis del litoral, i que atorga la Fundació Europea per a l’Educació Ambiental. S’hissarà al pal que hi ha a tocar del pont de la Riera Capaspre i cobrirà tota la zona de Garbí, fins a Les Roques. Ni la cala ni tampoc la Platja Gran reuneixen el requisits que exigeix l’organisme regulador.

Tot i que la qualitat i els serveis són els mateixos al llarg dels tres quilòmetres de platja – excepte a Les Roques, on no hi ha servei de vigilància i socorrisme – la bandera blava seguirà onejant només al tram de Garbí. Així s’ha donat a conèixer en les últimes hores per part de la Fundació Europea per a l’Educació Ambiental, que és l’organisme que fixa els requisits per obtenir el distintiu internacional d’excel·lència ambiental i de serveis.

La possibilitat d’aparcar al llarg del camí que discorre a tocar de la Platja Gran torna a penalitzar a Calella.

Al Maresme, l’organisme regulador europeu ha concedit la bandera blava a altres set platges: Tres Micos (Caldes d’Estrac), Canet (Canet de Mar), El Masnou (El Masnou), Malgrat Centre i l’Astillero (Malgrat de Mar), La Riera (Pineda de Mar) i Les Barques (Sant Pol de Mar).

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *