La Policia Local celebra el seu dia

El Far ha acollit aquest divendres l'acte del Dia de la Policia

La Policia Local de Calella ha fet gairebé 16.600 actuacions. D’aquestes, més de 3.000 de trànsit i seguretat viària, unes 1200 de serveis assistencials, més de 2800 administratives i gairebé 10.000 de seguretat i convivència.

Durant la celebració aquest divendres del Dia de la Policia, l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, ha agraït l’esforç que fan els agents en moments en què la ciutat està molt «tensionada», com per exemple amb la celebració de l’Ironman.

Per la seva banda, el director general de l’Administració de Seguretat, Jordi Jardí, ha agraït la tasca que fan els agents de tots els cossos de seguretat, sobretot en uns moments complicats com els actuals amb l’amenaça de terrorisme jihadista. Torna a recordar Jardí que estem en un nivell 4 sobre 5 d’amenaça terrorista.

Jordi Jardí ha avançat el resultat d’una enquesta de Seguretat Pública de Catalunya que obté uns resultats històrics. Els ciutadans valoren en 7,3 i 7,1 la confiança amb els Mossos d’Esquadra i les Policies Locals, respectivament.

Durant aquesta celebració, feta al Far de Calella, es van donar condecoracions a policies, Mossos i un agent de Gestvia per ajudar a treure un cotxe de la riera Capaspre quan, al maig d’aquest any, els seus ocupants es van quedar atrapats dins el vehicle un dia que plovia i baixava la riera

També es van condecorar els policies que van participar a la detenció del carrer Bruguera, on van disparar les rodes d’un cotxe; els que van actuar en un possible sabotatge a la via del tren i en els agents que van treballar l’inici de la investigació del presumpte pederasta. També s’ha condecorat agents que han ajudat a persones en perill i a l’àrea d’Educació de l’Ajuntament per la col·laboració en temes relacionats amb menors.

A la celebració del Dia de la Policia hi havia també representants d’altres cossos com la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. A nivell polític també hi va assistir el regidor de la CUP, Jan Catà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.