La pressió assistencial al Sant Jaume es manté elevada amb 18 nous ingressos per Covid

La sisena onada de la pandèmia no dona treva a l’hospital de Calella, on ara mateix hi ha 45 persones ingressades per coronavirus. L’actualització de dades d’aquest dilluns a la tarda certifica que la pressió assistencial es manté elevada. En els últims cinc dies, i respecte el recompte de dijous a la tarda, s’han comptabilitzat 18 noves hospitalitzacions per la malaltia i s’han donat 15 altes. Es confirmen quatre noves defuncions per la Covid.

Els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva continuen en situació d’estrès assistencial pels efectes de la sisena onada de la pandèmia. A banda d’atendre les hospitalitzacions derivades de complicacions per la malaltia també, des dels CAPs de Calella i Blanes s’està duent a terme la campanya de vacunació contra la Covid amb la posada en funcionament de dels punts massius, on també s’administren les dosis pediàtriques.

La radiografia actual al Sant Jaume de Calella és: 45 llits d’hospital ocupats per pacients amb positiu per coronavirus –amb 18 ingressos i 15 altes en els últims cinc dies– i 4 noves defuncions.

Segons dades aportades pel BIOCOMSC, a Calella hi ha hagut 484 contagis en els últims 14 dies. La incidència acumulada és de 2.401,80 i l’índex de risc supera els 3.000. La taxa de reproducció s’alenteix fins l’1,30, que podria indicar que s’està arribant al pic màxim de la sisena onada.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *