La psicologia del colors aplicada a una sessió de contes per adults

cia vivim del cuentu

Una sessió de contes per adults a càrrec de la Cia Vivim del Cuentu titulada ”Contes de Colors” és la proposta del NEC per demà divendres al Pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça.

Un seguit d’històries que juguen amb la psicologia dels colors pensades per fer passar una bona estona a la gent que s’acosti a l’equipament municipal. Oriol Toro és membre de la companyia.

Serà una sessió de contes de colors. A nosaltres la gent ens té molt encasellats per públic infantil però de tant en tant també ens agrada fer sessions de contes per adults perquè pensem que els contes no tenen edat i que per tant, tothom pot gaudir d’un bon conte. Jugarem amb la psicologia dels colors, i el que expliquem és que hi han contes vermells, més verds, alguns ataronjats, blaus com el cel, i la idea és explicar històries que ens facin viatjar, emocionar, riure. Històries a través de la psicologia des colors que anirem explicant per fer passar una bona vetllada a la gent que vingui.

La Cia barcelonina Vivim del Cuentu està formada per 8 persones que fa més de 15 anys que es dediquen a escriure llibres infantils i a explicar contes per grans i petits. Tot i que l’entrada és gratuïta, cal fer reserva de seient trucant al telèfon de l’equipament (937690386) o enviant un correu electrònic a b.calella.csp@diba.cat. La sessió començarà a les 21:00h.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat