La UEH Calella perd a Sant Cugat i trenca la seva ratxa de tretze jornades sense perdre

La UEH Calella ha perdut 29-23 a la pista del Sant Cugat. El partit ja no ha començat bé els locals s’han avançat amb un parcial de 4-1. Els nostres han reaccionat i han arribat a igualar el partit. Tot i la reacció, a la mitja part s’ha arribat amb un marcador en contra de 17-16.

A la represa, després d’uns minuts inicials d’igualtat, a partir del minut 40, el Sant Cugat,  ha agafat avantatge en el marcador. Una diferència que els calellencs no han pogut aixugar.

Després de dotze partits guanyats de forma consecutiva, la setmana passada la UEHC va empatar a casa i avui ha arribat una derrota després de catorze jornades.