La UEH Calella vol però no pot

Nova derrota de la Unió Esportiva Handbol Calella 18-22 enfront el Garbí de Palafrugell, on els calellencs han anat sempre per darrera del marcador. El partit s’ha iniciat amb un parcial en contra de 0-3. Durant els primers trenta minuts les diferències han oscil·lat entre el dos i quatre gols. Al final de la primera part el resultat era de 9-11 pels gironins.
A l’inici de la segona part ha seguit la mateixa tònica, però els nostres, amb més lluita que encert, han pogut remuntar i, a manca de quinze minuts pel final, han empatat el partit a 16 gols. Però a partir d’aquí l’equip no ha pogut culminar la reacció. El Garbí ha premut l’accelerador i ha passat del 16 a 16 a un marcador de 16-21 demolidor.