La UEHC diu que l’afluència de públic a l’última quina de Nadal els va “desbordar”

Foto: UEHC

Totes les previsions van quedar de llarg superades a l’última de les quines que la UEHC ha fet aquestes festes nadalenques a la sala polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. Va ser la del dissabte 7 de gener, l’especial de nit amb sopar i el sorteig estrella d’una moto. L’entitat havia preparat la sala amb 850 cadires per al públic i havia anunciat que obriria taquilla a quarts de vuit del vespre per vendre els cartrons necessaris per accedir al recinte. S’havia creat tanta expectació que dues hores abans ja hi havia gent fent cua i ràpidament es va omplir l’aforament, sense possibilitat de permetre l’entrada a tothom. Així ho ha explicat el president de la UEHC, Andrés Garcia, qui ha demanat disculpes a les persones que van quedar-se fora i a les que van expressar el seu malestar a les xarxes socials. Algunes van compartir missatges assegurant que hi havia públic que en aquell moment no havia passat per la caixa.

La UEHC no s’esperava tanta afluència de públic a la Quina Nit, l’última del Nadal del 2022 a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri. L’expectació generada i les ganes de tothom d’assistir-hi van convertir-se en un problema d’aforament, tal com ha assenyalat el president de la UEHC. En declaracions a Ràdio Calella TV, Andrés Garcia ha demanat disculpes públicament a tothom que es va quedar fora.

Hi ha qui no ho va acabar d’entendre i, des d’aquí, demano disculpes a tothom que no va poder entrar. Ja m’hagués agradat no deixar ningú a la cua. Les quines d’aquest Nadal han superat les nostres millors previsions, i amb escreix. Va venir tanta gent… una cosa impensable fa anys…

El president de la UEHC reconeix que es van veure “desbordats” per la situació i que tenen tot un any per organitzar-se i evitar que torni a passar.

Després de la Quina Nit del 7 de gener, vam fer una reunió de la Junta per analitzar el que havia passat i vam prendre la decisió de fer canvis a nivell organitzatiu perquè no torni a passar. Tot ha anat molt bé, però l’últim dia ens va sobrepassar a tots.

La UEHC valora totes les opcions, fins i tot un canvi de sala que ofereixi una major capacitat.

Compartir

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Pepi ha dit:

    Voldria saber com he de fer per reservar el diumenge 17 decembre 2023

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *