L’Agrupació Sardanista prepara un disc de sardanes dedicades a Calella per celebrar el seu 70è aniversari

queralt pedemonte sardana nadal00000000

“Arran d’Onada” és el títol del cinquè disc integral de sardanes dedicades a Calella que ha produït l’Agrupació Sardanista amb motiu del seu setantè aniversari. El volum inclou una composició d’estrena de Jordi Molina i algunes sardanes inèdites. Queralt Pedemonte va anunciar durant el concert de Nadal celebrat a la Sala Mozart que el disc es presentarà el dissabte 18 d’abril amb la Cobla Orquestra Montgrins.

La presidenta de l’Agrupació Sardanista va explicar que el disc porta per títol un dels versos que tanca el poema La Roca Grossa de la calellenca Maria Cardona. Queralt Pedemonte animava als assistents al concert de Nadal a reservar el dia de l’estrena per celebrar l’aniversari de l’entitat.

“Arran d’onada” és com acaba aquest poema purament calellenc i també com s’anomenarà el nou disc integral de sardanes dedicades a Calella que esdevindrà la cinquena edició d’integrals i servirà per commemorar els 70 anys d’història (…) Compta amb la participació de l’Orquestra Montgrins, la idea de la dissenyadora calellenca Gisela Toll i una sardana d’estrena de Jordi Molina, que també s’anomenarà així. Perquè Calella ve de cala i el més proper a la onada és la cala. Apuntin la data del dissabte 18 d’abril perquè serà el dia de la presentació del disc.

L’Agrupació Sardanista de Calella es va fundar l’any 1950 i va iniciar els actes de celebració del seu setantè aniversari amb el concert de Nadal que va tenir lloc dissabte passat a la Sala Mozart.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat