L’Ajuntament delimitarà amb tanques la zona de ball del Let’s Swing Calella

Es reforçaran les mesures de seguretat de les trobades per ballar swing amb música en directeque es fan els dijous a la Plaça de l’Església, organitzades per Let’s Swing Maresme amb la col·laboració de l’Ajuntament de Calella. En concret, i segons ha confirmat el consistori a Ràdio Calella TV, es delimitarà la zona de ball amb tanques i serà obligatori l’ús de la mascareta o de la pantalla protectora sempre, i no només entre cançons, com es permetia fins ara. S’afegeixen a les indicacions que es van donar en l’última sessió i que també es recullen a les publicacions que es poden trobar a les xarxes socials. No obstant això, el desenvolupament de la trobada va sorprendre a més d’una persona, que va gravar-ne un vídeo i l’ha acompanyat d’una queixa que ha fet arribar a la redacció.

En el vídeo s’aprecien les senyals de delimitació d’espai dibuixades al terra de la Plaça de l’Església, però també com alguns vianants la creuen passant molt a prop dels balladors, que no portaven mascareta. Ho hauran de fer a partir d’ara.

L’espectacle va captar la curiositat de moltes persones, que es van aplegar al voltant per veure els participants del Let’s Swing Calella. Però més d’un o d’una, també obviava l’obligació de portar la protecció al carrer encara que hi hagi la distància de seguretat.

Davant d’això, l’Ajuntament de Calella ha informat que reforçarà les mesures de seguretat, tancant tota l’àrea de ball i obligant als participants a portar la mascareta sempre. Es recorda que es manté la limitació de l’aforament i que hi continuarà havent gel hidroalcolòhic a la zona.

El Let’s Swing Calella és una iniciativa de l’escola de ball Swing Maresme finançada per l’Ajuntament de Calella, amb un cost total de 4.372 euros per totes les sessions que es fan a l’estiu.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *