L’Ajuntament reformarà els vestidors del Camp de futbol de Mar

vestidors cf calella

Serà una reforma integral de l’interior dels vestuaris, que consistirà en la construcció de noves zones de dutxa, lavabos, magatzems i vestidors pels àrbitres. El projecte es començarà a licitar en breu i des del consistori calculen que les obres podran començar al primer trimestre de l’any que ve.

El tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas, ha explicat que la proposta dels serveis tècnics de l’Ajuntament ha tingut molt bona acollida entre el Club de Futbol Calella, que està d’acord en començar les obres el més aviat possible.

Ens vam reunir amb ells, vam estar-ho contrastant, els va agradar molt la proposta que vam fer des dels serveis tècnics de la casa. Hi havia algun matís d’alguna porta, d’obrir cap a una banda o cap a una altra o alguna porta que l’hem mogut de lloc, però amb l’espai que hi ha tampoc es poden fer coses gaire complexes, però la proposta que es va fer va agradar molt. Ara és qüestió d’anar al procés de licitació de l’obra i el mateix club ens va comentar que tan bon punt es puguin començar les obres, no hi ha problema en començar de manera immediata. Això és un procés de mesos abans no s’executi l’obra però estem parlant que al febrer o març es podria estar fent l’obra.

Arnijas ha exposat que estan treballant per fer les obres en diverses fases, amb l’objectiu que els jugadors puguin canviar-se en alguna de les zones dels vestidors. També s’estan plantejant instal·lar un vestidor de suport a l’exterior en el cas que fos necessari. Per tant, no s’aturaran els partits al Camp de Mar.

Jugant si, per canviar-se estem mirant i una de les propostes que es van posar sobre la taula era mirar d’executar l’obra en fases. No arribar i que l’empresa que guanyi arrasi amb tota la instal·lació i fer-la de nova sinó començar per una part i un cop aquella part estigui operativa continuar per l’altra. Des dels serveis tècnics de la casa es veu factible, creuen que no afectarà a l’actuació final, sinó que es pot fer. En tot cas hem de veure si finalment amb mitja instal·lació funcionant nova tindríem prou i si hem de posar alguna cosa de suport a nivell annex a l’exterior, però d’entrada es pot conviure amb les obres tranquil·lament.

El tinent d’Alcaldia d’Esports ha explicat que la reforma dels vestuaris ja estava incorporada en el pressupost d’aquest any; l’han començat a executar un cop s’han aprovat els pressupostos i la línia de crèdit de l’Ajuntament.

Aquesta reforma dels vestidors de mar ja era una proposta que teníem en el pressupost d’aquest any, l’estem executant tal com l’alcaldessa va comentar al Ple de pressupostos de l’any anterior, també em sembla que algun altre partit polític va pactar amb nosaltres aquesta proposta. Ja estava, era qüestió de tenir els pressupostos aprovats i de tenir la línia de crèdit que ens concedeixen als ajuntaments i tan bon punt s’ha pogut, s’ha fet la proposta.

Arnijas calcula que el projecte de remodelació dels vestidors tindrà un cost de 100.000 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra al tinent d’Alcaldia d’Esports, Xavier Arnijas.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat