L’alcaldessa fa una crida a la serenor i a “no caure en cap parany ni cap provocació”

Imatge d'arxiu

L’alcaldessa de Calella ha dit durant una entrevista a Ràdio Calella Televisió que el mot «amenaça» no forma part del seu discurs ni de la seva manera de fer i actuar. D’aquesta manera respon a algunes informacions periodístiques que l’acusen d’haver amenaçat i pressionat el sector hoteler perquè fessin fora els policies allotjats als establiments. Candini ha reconegut que no li ha agradat gens la imatge d’ahir a la tarda quan van venir persones d’altres poblacions per «crear merder» mentre els agents de la Guàrdia Civil abandonaven l’Hotel Vila escortats pels Mossos d’Esquadra.

Insisteix l’alcaldessa que no es pot caure en cap provocació ni cap parany. La gent s’ha d’expressar, diu Candini, amb serenor i calma.

En referència a la moció aprovada ahir al vespre de condemna a l’actuació policial contra Catalunya, Candini reconeix que li hagués agradat que s’hagués aprovat per unanimitat tot i que els dos partits que es van abstenir, el PSC i ICV-Calella en Comú, fan una interpretació del relat des d’una altra perspectiva política. Tot i això, no dubta que tant el regidor Josep Torres com Sebastián Tejada estan afectats per tot el que està passant aquests dies.

Aquí podeu escoltar l’entrevista íntegra amb Montserrat Candini.

A les últimes hores Montserrat Candini ha denunciat amenaces de mort a través del Twitter.

 

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *