L’Associació Cultural Codina anima a disfressar-se de brasiler a la seva rua

El Carnaval continua aquest cap de setmana a Calella. A més de la Rua de Carnaval de l’Alt Maresme, l’Associació Cultural Codina també ha organitzat activitats per a totes les edats. El dissabte hi haurà una rua al matí, concurs de ball a la tarda i el diumenge jocs i karaoke.

L’Associació Cultural Codina ha organitzat un cap de setmana de Carnaval. El dissabte 17 a les 11 h faran la seva pròpia rua, en què conviden a tothom a anar-hi vestit de brasileny, amb maraques, pitos i trompetes. Serà el dissabte, a les 11 del matí amb sortida des del bar Pepe’s. A la tarda la temàtica és lliure, perquè hi haurà un concurs de ball en què es premiarà al millor ballarí i disfressa. En parla Vicenç Martínez:

El diumenge, a les 11 del matí, hi haurà jocs variats, com una carrera de sacs o relleus de cullera que acabaran amb una xocolatada. A les 18 h, començarà un karaoke d’imitar a cantants, en què també conviden a anar disfressats d’artistes. Les inscripcions a les activitats es poden fer al Pepe’s Bar i tenen el simbòlic cost d’un euro.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *