L’ATSOC celebra demà la segona revetlla solidària

revetlla solidaria ATSOC

L’Associació de Teatre Solidari de Calella (ATSOC) celebrarà aquest dijous, 17 d’agost, la seva segona revetlla d’estiu. Serà al Passeig Manuel Puigvert al monument de la Sardana

La programació arrencarà a les sis de la tarda amb activitats infantils com pintacares, dansa moderna i actuacions musicals.

Li seguirà un sopar a preus populars, música i sorteig de regals. Tots els diners que es recullin serviran per finançar la producció del musical ‘Annie’ que estrenaran el pròxim mes de desembre a benefici de La Marató, que aquest 2017 es dedicarà a les malalties infeccioses: “El musical que estem preparant es una versió d’Annie i tindreu oportunitat de veure els nens que participaran en aquest musical, es tracta de presentar-vos aquest any la gent que farà el musical per la Marató”.

Després de l’èxit de “Jesucrist Superstar”, el musical escollit per aquesta edició, serà ‘Annie’, que està basat en el popular personatge orfe de la tira còmica de Harold Gray. El seu director ha assegurat que els actors no fan vacances: “Aquí no es fan vacances, cadascú fa les seves però els assajos continuen i continuaran fins el desembre que serà quan fem el musical”.

Després de les activitats vindrà el sopar de revetlla a la fresca, a partir de dos quarts de deu de la nit, a preus populars i amb un menú d’entrepans freds, beguda i postre. El preu del tiquet és de 8 euros i se’n poden comprar a la llibreria La Llopa, Carles Narcís perruquers i Itchart Pastisseria i Degustació.

El sopar estarà amenitzat per altres actuacions musicals i ball, i inclourà el sorteig de diversos regals: una estada en un hotel, sopars o uns tractaments de perruqueria.
En Ramon ha volgut recordar que aquesta rifa és solidària, igual que la de l’any passat: “Tot el que puguem recollir va bé perquè després podem dedicar més diners a causes solidàries. Per exemple l’any passat vam poder dedicar diners a La Marató i també als Amics i voluntaris de l’Hospital i a l’Associació Catalana de malalties metabòl·liques hereditàries. Aquest anys anem pel mateix camí. L’any passat es van treure uns 1.500 euros aquest any preveiem recaptar el que la gent vulgui“.

A la revetlla solidaria de l’ATSOC, l’any passat van assistir-hi més de 200 persones, aquesta edició hi ha cabuda per 400, esperen repetir l’assistència o fins i tot superar-la.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *