Les goteres suspenen un partit del juvenil de la UEH Calella

Aquest matí, el pavelló Municipal d’Esports de Calella era l’escenari del partit de juvenils entre la UEH Calella i el Sants de Barcelona. Però en el minut dos d’enfrontament, el joc s’ha hagut de suspendre degut a l’aparició d’uns degoters que venen del sostre del pavelló en mal estat.

pavello_plujaEls aficionats del handbol del Calella se n’han anat indignats perquè no és la primera vegada que el pavelló pateix goteres degut a la pluja. Un pavelló que ha tingut reformes de tot l’interior excepte de la coberta. Segons els aficionats “és ingidnant que sigui el pavelló de la Ciutat del Basquet Català 2018 i que haguem de donar aquesta imatge als clubs que venen a jugar aquí amb nosaltres“. Les goteres cauen també sobre els llums del pavelló i podríen suposar un perill.

Quan plou i cauen goteres al pavelló s’han de posar tovalloles i cubs al terra per tal que la pista no es vagi inundant.

De moment, el partit es dóna per perdut i s’està pendent que el comitè  de competició de la Federació Catalana d’Handbol dictamini si se li aplicarà una sanció al club.

Calella està pendent que una comissió formada pels partits polítics del Ple Municipal determini en quin ordre de prioritats s’inverteix en infraestructura esportiva. Sembla que surt una altra urgència per solucionar, a banda de l’estat dels vestidors del camp de futbol, com és la coberta del Pavelló Dalmau. Aquesta setmana, el grup municipal socialista ha presentat dins les esmenes als pressupostos generals de l’Estat, la construcció d’un nou de camp de gespa a la zona de la Muntanyeta.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *