L’escola de música Can Llobet organitza un taller de producció musical amb ordinador

taller producció musical

L’escola de música ha preparat una setmana de classes obertes perquè les persones interessades puguin veure com funciona l’escola i decidir si volen apuntar-se de cara al curs que ve. Serà del 21 al 25 de maig, i justament el divendres 25, de 17 h a 20 h, tindrà lloc una activitat nova a la ciutat: un taller obert i gratuït de producció musical amb ordinador. L’objectiu és que el taller sigui una prova per convertir la producció musical en una nova assignatura de l’escola de cara a l’any que ve.

En una entrevista a l’Info Vespre, la directora de l’escola de música Can Llobet, Lourdes Bartrolí, ha explicat en què consistirà el taller.

Treballar des d’un altre punt de vista, tenint en compte les noves tecnologies, com s’està treballant a nivell també de composició musical que és a través d’un ordinador. És obrir un ventall a altres realitats de la música que estan havent, són súper fefaents, és evident que això està passant i que també engloba a tot un ventall de persones, tant de joves com adults, que tenen aquests interessos, aquestes inquietuds, que no pensen únicament en tocar un instrument sinó que també els agrada crear aquestes melodies o sons i ells mateixos ser creatius amb tot aquest aspecte.

Hi poden participar adults i joves a partir de 12 anys. Les places són limitades; per inscriure’s cal enviar un correu electrònic a emcanllobet@gmail.com o trucar a un dels dos telèfons habilitats: el 937697216 o el 689029393.

La setmana de classes obertes és una manera de donar a conèixer l’escola a les persones que s’estiguin plantejant fer música. Podran assistir com a espectadors a les diverses classes que s’imparteixen.

Compartir, convidar, obrir les portes a tothom qui vulgui per conèixer què és el que estem fent a l’escola. Qui tingui la curiositat de veure una classe de violí, de big band, de grup instrumental, de corda, de vent, classes d’instruments… Per totes les edats, per tant, aquell que tingui curiositat més enllà de que li ha fet gràcia sempre, que aquell que tingui ganes, que s’estigui plantejant fer música, és convidar a tothom qui vulgui a venir a conèixer-nos, participar de les nostres classes i veure com treballem.

També es podran veure els assajos de la big band que es va crear per acompanyar la processó de Setmana Santa, de la qual la directora de l’escola n’està molt orgullosa.

Volia ser l’embrió i aquest embrió ja està donant fruit. Jo vaig dir que seria banda/big band perquè els repertoris són diferents però tot és complementari i tot hi cap. Per tant, d’acabar Setmana Santa a que acabi el curs, han sigut sis o set assajos però molt intensius perquè ja els veurem el dia 8 de juny, que fem el concert de final de curs a la plaça de l’Ajuntament, ja veurem aquesta big band en concert. És molt guai perquè es veuran dos estils que han sonat amb dos mesos de diferència i que estan treballant molt i assajant molt bé perquè els temes que presentin estiguin fets amb absoluta dignitat.

L’1 de juny començaran les inscripcions a l’escola de música, primer per als alumnes i després per la gent que hi entri de nou. Al setembre es tindrà una nova oportunitat per apuntar-se.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a la directora de l’escola de música Can Llobet, Lourdes Bartrolí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *