L’Escolania de Montserrat oferirà un concert a la Parròquia de Calella

ESCOLANIA WEB OK 20220930

Les veus dels cinquanta cantaires de l’Escolania de Montserrat sonaran aquest divendres al vespre a l’interior de la Parròquia de Calella. El cor infantil dirigit per Llorenç Castelló oferirà un concert de música sacra, tant d’autors propis de l’Escola Montserratina com de compositors internacionals de tots els segles: Mendelssohn, Brahms o Britten. L’entrada costa 3 euros i es pot adquirir al portal entrapolis.com. La recaptació es destinarà a Càritas Calella.

L’Escolania està especialitzada en la interpretació de música de l’Escola Montserratina, sorgida a l’entorn del Monestir de Montserrat. De tots els compositors que l’han integrat, destaquen Joan Cererols (segle XVII), Anselm Viola i Narcís Casanoves (segle XVIII), Àngel Rodamilans, Anselm Ferrer i Ireneu Segarra (segle XX). A més, interpreta sovint polifonia del Renaixement i autors variats de tots els segles.

En les seves actuacions fora de Montserrat, l’Escolania també difon la música popular catalana amb harmonitzacions de diversos compositors del país.

El concert es farà aquest vespre a la Parròquia de Calella, a les 20.30h. Les entrades es poden comprar a entrapolis.com.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *