L’Hospital de Calella recupera les visites als pacients no Covid

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Des d’aquesta setmana la Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha tornat a permetre les visites als pacients no Covid ingressats a l’Hospital de Calella. La mesura ha coincidit amb la situació d’estabilització dels casos de coronavirus del centre. No obstant això, aquesta lleugera obertura va acompanyada d’unes mesures estrictes per evitar contagis.

Les visites als pacients ingressats a medicina interna s’hauran de fer durant una de les dues franges horàries que estableix el centre; la primera de 13 a 14h; i la segona de 19h a 20h del vespre. Durant les visites només es permetrà l’entrada d’un acompanyant per pacient, que sempre haurà de ser la mateixa persona per minimitzar riscos. A més, els familiars hauran de dur posada la mascareta durant tota la visita, a ser possible una quirúrgica, i s’hauran de rentar les mans a l’entrada del centre i també de forma freqüent durant el transcurs de la visita.

Les visites a l’Hospital de Calella estaven suspeses des de principis de gener quan la situació epidemiològica va empitjorar i el nombre de contagis es va disparar.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat