L’ocupació turística serà del 90% durant la Setmana Santa

Isabel Mallol és la presidenta de l'ATC
Isabel Mallol és la presidenta de l'ATC

L’ocupació turística durant la Setmana Santa arribarà al 90 per cent a Calella. Aquesta xifra és 5 punts superior a l’any passat, segons ha apuntat la presidenta de l’Associació Turística de Calella.

En declaracions a Ràdio Calella Televisió, Isabel Mallol ha destacat que el 63 per cent dels establiments turístics han obert les seves portes des d’aquest dilluns i durant tota la Setmana Santa. Segons ella, la coincidència de la primera etapa de la Volta a Catalunya a Calella i l’inici de les vacances per a molts ciutadans ha estat molt positiu per a la nostra ciutat; “Les previsions són d’un 90 per cent, això són 5 punts més que l’any passat. És una bona perspectiva, la temporada arrenca amb marxa. Sobretot ara hi ha estudiants i les nacionalitats en general són francesa, alemanys, del Regne Unit i de cara a dijous i fins dilluns s’espera turista nacional”.

D’altra banda, Isabel Mallol considera que els atemptats d’aquest matí a Brussel·les, amb 3 explosions a l’aeroport i al Metro i que deixen, de moment, més d’una vintena de morts i ferits, no afectarà l’ocupació prevista per aquests dies de vacances: “La gent quan ve aquí, no es pot dir mai eh, però no estem al punt de mira, la gent vol desconnectar i el que té previst se’n va de vacances, la certesa i la seguretat total no existeixen”.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat