Marion Harper ens acosta ritmes i melodies al més pur estil anglosaxó

La seva proposta musical està farcida de ritmes i melodies al més pur estil anglosaxó, un estil que es mou entre els sintetitzadors, les bateries profundes i les influències dels 80 per acabar explotant en una proposta lluminosa i potent.

5drXSeNMMarion Harper, que encara no ha complert els seus primers dos anys de trajectòria musical, ja ha publicat un EP –Seasons i un disc –Cotton Candy, publicat a finals del 2015-. Per si fos poc, pot presumir d’haver pujat a alguns dels escenaris més importants del nostre país, com la Sala Apolo, el Liceu, el Palau de la Música o la Sala Bikini. Aquesta nit serà al Far de Calella, a les deu de la nit, amb entrades al preu de 8 euros.

Si no tens les entrades anticipades, encara ets a temps de comprar-les a les taquilles, dues hores abans de l’espectacle, sempre que no s’hagin exhaurit.

Per arribar al Far de Calella, hi ha un servei de transport públic gratuït amb parada a l’Oficina de Turisme (N-II) a partir de tres quarts de nou del vespre. En cas de pluja, l’espectacle es realitzarà a la Fàbrica Llobet-Guri.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *