Més visites al MUTUR que l’estiu passat

El MUTUR ofereix visites amb música en directe a partir d'aquest dimarts

Entre l’1 de juny i fins a mitjans d’agost, l’equipament cultural i patrimonial de Calella va superar en gairebé un centenar el total de visites que es van registrar en els tres mesos de la temporada alta turística del 2016. Des de la reobertura del MUTUR, 451 persones hi han fet cap, descobrint la història del turisme a Calella i els seus efectes socials i econòmics a nivell internacional.

L’alcaldessa Montserrat Candini ha fet pública la relació de visites per mesos en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV: 185 el juny, 359 el juliol i 207 en la primera quinzena d’agost.

“Estem contents tenint en compte que el resultat d’aquest any vindrà condicionat pel fet que el MUTUR va estar tancant fins l’1 de juny. Les visites no seran les mateixes però l’afluència, tant bon punt es va reobrir, està sent bona”, ha exposat l’alcaldessa.

Candini ha assenyalat que el còmput anual de visites al Mutur es veurà clarament determinat pels mesos en què el MUTUR no ha estat obert al públic. Ha posat de relleu, amb tot, les diverses inciatives que s’estan duent a terme per promocionar-lo i dinamitzar-lo entre els turistes però també els veïns de Calella.

Justament aquest dimarts es posen en marxa els Vespres Musicals al MUTUR, que permetrà fer la visita amb música en directe i una copa de cava com a obsequi. La proposta es desenvoluparà entre les set i les nou del vespre, mantenint el preu de l’entrada.

“Hi ha un conveni amb l’ATC segons el qual van adquirir una quantitat d’entrades que ofereixen als turistes que estan als seus hotels perquè el visitin i, aquests dies especials, podran gaudir de música i cava”, ha comentat.

El vespre musical al MUTUR es repetirà els dimarts 28 d’agost i 5 de setembre. També s’ofereixen visites guiades en grup i visites familiars teatralitzades.

A continuació podeu escoltar íntegrament l’entrevista a l’alcaldessa Montserrat Candini.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *