Nova edició de la Festa solidària per construir una escola d’oficis per Amdalai

etnik_solidaria00000000

Aquest diumenge es celebrarà la II Festa solidària per a la ciutat d’Amdalai, a Gàmbia. L’objectiu és aconseguir fons per a construir una escola d’oficis per donar oportunitats als més joves. Una festa que començarà a les 11 h i que tindrà el Passeig Manuel Puigvert com a escenari.

Els organitzadors són Viatges en ruta i Etnik Solidària, dues entitats solidàries del calellenc Quim Fàbregas. En una entrevista al programa La Ciutat, Fàbregas ha explicat el projecte al qual es destinaran els diners recaptats.

Estem treballant en l’últim projecte després de 9 anys fent diferents projectes per tot l’Àfrica occidental, sobretot a Senegal, a Caparan, que ja funciona, són projectes sostenibles, i ara des de fa un any estem treballant amb l’escola d’oficis, un projecte per donar oportunitats a la gent jove bàsicament. Encara avui en dia, els nanos volen venir cap a Europa i a vegades està una mica oblidada la joventut a l’Àfrica. A partir d’aquí, estem treballant per la gent jove, de 16 a 30 anys. És més la motivació, la il·lusió i tenir el cap ocupat a l’hora de fer coses, que és important per ells.

Ivan Lluís és també coordinador de Viatges en ruta. Ha detallat les activitats que es realitzaran a la festa solidària.

Senzillament vam tramitar-ho tot per aconseguir un espai on es pogués fer la jornada i farem concerts, hi ha vàries actuacions, una parada amb fotos, també hi ha calendaris. A través de Nassari, que també col·labora, fem un vermut solidari, que és la part important. A partir de les 11 del matí, al passeig, davant del monument de la Sardana, hi haurà actuacions, hi haurà lectura de poesia, hi haurà l’actuació d’en Marcelo, que és un clown bastant conegut.

Els assistents podran participar en els sorteig de productes que han donat algunes de les botigues adherides a l’associació de comerciants de Calella. També col·laboren altres entitats de la ciutat, com els Udols de foc i el Cau.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat