Oncolliga presenta projecte a la convocatòria d’ajudes «Tú decideixes» de DKV Seguros

Oncolliga Catalunya ha presentat el seu projecte d’atenció psicosocial a persones amb càncer i els seus familiars a la dotzena convocatòria d’ajuda a projectes socials de salut i discapacitat “Tú decideixes” de DKV Seguros.

Oncolliga opta a rebre una donació de 12.000 euros a la categoria de projectes de suport a pacients, els que treballen en la millora de la salut i la qualitat de vida de persones malaltes.

Els responsables d’Oncolliga demanen ara la complicitat de la gent per tal que entrin a la pàgina web d’aquesta companyia d’assegurances i votin el seu projecte. Es poden fer les votacions entre el 7 de març i el 31 de maig. De moment s’han registrat més de 4500 votacions. D’aquestes, 624 són per Oncolliga.

En cas que s’aconsegueixin aquests 12.000 euros, una part també servirà per la feina que fa Oncolliga a l’Alt Maresme i a Calella.  Es pot votar en aquest enllaç: http://tudecides.dkvseguros.com/Home.aspx

A banda d’aquest apartat, DKV Seguros dona suport i finançament a projectes sobre discapacitat, envelliment actiu, prevenció i salut de persones desafavorides i salut i medi ambient.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *