Portes obertes als espais museístics de Calella amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

Calella se suma a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni que impulsa el Consell d’Europa i la Comissió Europea per tal d’apropar els espais patrimonials dels municipis al conjunt de la ciutadania. Durant el cap de setmana, hi haurà portes obertes al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué, al Museu del Turisme i al Centre d’Interpretació del Far en l’horari habitual.

Del 10 al 12 d’octubre, Calella celebra les Jornades Europees de Patrimoni obrint els espais de patrimoni cultural de la ciutat al conjunt de la població, de forma gratuïta i en l’horari habitual:

? El Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué: dissabte de 19 a 21h i diumenge i dilluns d’11 a 14h.

? El Museu del Turisme: dissabte de 17 a 21h i diumenge i dilluns d’11 a 14h i de 17 a 21h.

? I el Centre d’Interpretació del Far: tots els dies de 10 a 14h.

Des de l’Ajuntament de Calella es proposa aprofitar les Jornades Europees de Patrimoni per descobrir les exposicions que es poden visitar durant aquest cap de setmana a la ciutat: la temporal sobre el Grup Pa, Vi i Moltó (Museu-Arxiu), la que parla sobre el simbolisme de l’envelat (Mutur) i la mostra fotogràfica de les obres participants al 29è Trofeu Rafel Carpinell (Ajuntament Vell).

Les Jornades Europees de Patrimoni se celebren a Catalunya des del 1991 amb l’objectiu d’apropar el patrimoni cultural a la ciutadania. Des del Departament de Cultura de la Generalitat s’organitzen visites guiades i adaptades a persones amb discapacitat auditiva i visual a diversos monuments com els castells de Cardona i Miravet, el Castell-Monestir d’Escornalbou, el conjunt monumental de Sant Pere de Rodes i la Canònica de Vilabertran.

Podeu consultar tota l’agenda d’activitats clicant aquí.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *