Presentats els actes de “Calella, Ciutat del Bàsquet Català”

Aquest vespre, la Sala de Plens de l’Ajuntament de Calella ha acollit la presentació d’actes i la signatura del conveni de “Calella, Ciutat del Bàsquet Català”. A la roda de premsa hi han intervingut, per part de l’Ajuntament el regidor d’esports Xavier Arnijas i l’Alcaldessa Montserrat Candini. Per part del Club Bàsquet Calella, hi han intervingut el President de l’entitat, David Fors, Laura Pagès, vocal de l’àrea esportiva i Francesc Membrives, vocal de l’àrea social i el President de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Fundació del Bàsquet Català, Joan Fa.

La roda de premsa, ha començat puntualment a les 19:30h, han presentat alguns dels actes destacats que es faran a la nostra ciutat, en motiu de la “Ciutat del Bàsquet Català”.

El President del Club Bàsquet Calella ha dit que esperen que aquesta edició sigui “la millor de totes” perquè “Calella ja ha demostrat sobradament la seva experiència i capacitat en l’organització d’esdeveniments d’aquest tipus”.
Fors ha destacat que la “Ciutat del Bàsquet Català” arriba en un moment important per l’entitat i espera que no es quedi només en un acte local, sinó que arribi a tot el país.

“Ens fa especial il·lusió la coronació d’aquesta Ciutat del Bàsquet Català, pel repte que suposa pel nostre equip de feina i pel fet que s’emmarca en un dels anys més importants per a nosaltres: al juny el CB Calella fa 50 anys d’història, mig segle que hem viscut moments històrics que formen part, també, dels 90 anys que fa que l’esport del bàsquet es juga a la nostra ciutat. Calella, viurà bàsquet per tots els racons. La nostra intenció és que no només es quedi en un acte local, sinó que arribi a tot el país, amb l’objectiu que sigui un referent per al bàsquet català.”

Per la seva banda, Francesc Membrives, vocal de l’àera social, ha explicat alguns dels actes que es duran a terme.

“Entre d’elles, en tenim una que ens fa molta il·lusió: que és un Sant Fermí, molt basquetbolístic, és un Sant Fermí sense toros, evidentment. Hem substituït els toros per pilotes de bàsquet humanes. També jugarem als concursos d’Instagram i per fer-ho habilitarem un photocall, que serà itinerant i que anirem portant per tot Calella i deixant a espais perquè tothom es pugui fotografiar amb el photocall de la Ciutat del Bàsquet Català, i es pugui pujar a les xarxes socials.”

Joan Fa, president de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Fundació del Bàsquet Català està convençut que “Calella, Ciutat del Bàsquet Català”, serà tot un èxit.

A continuació podeu escoltar l’entrevista íntegra a Joan Fa, President de la Federació Catalana de Basquetbol i de la Fundació del Bàsquet Català

I aquí, podeu escoltar l’entrevista íntegra a Pere Sust, president de la Fundació Catalana de l’Esport

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *