Primer dia de vaga dels treballadors de les ambulàncies, amb un seguiment que ronda el 80%

Imatge d’arxiu

Protesten per l’incompliment del contracte d’adjudicació del servei per part de l’empresa Transport Sanitari de Catalunya (TSC). Les aturades parcials es fan en horari de matí (6h a 10h) i tarda (14h a 18h), i s’han convocat per tots els divendres de forma indefinida. Pel moment, s’estan garantint els serveis mínims decretats pel Departament de Treball, que cobreixen els serveis urgents.

La vaga afecta als serveis de transport sanitari amb ambulància de l’Alt Maresme i Girona, on el seguiment frega el 80% segons estima el comitè. A aquesta hora, participen en una manifestació a Girona i aquest vespre traslladaran els actes de protesta a l’AP7, a Maçanet de la Selva.

“Aquest matí han autoritzat la concentració que haviem sol·licitat per fer a Calella, i que serà finalment el divendres 18 d’agost entre les cinc i les set de la tarda”, ha explicat el representant del comitè de vaga Adolfo Martín.

Els sindicats convocants, Comissions Obreres, STSG i Sindi.cat; tots excepte la UGT que se n’ha desmarcat; han dit a Ràdio Calella TV que a hores d’ara no estan negociant ni amb l’empresa ni tampoc amb el Departament de Salut, a qui acusen d’espolsar-se la seva pròpia responsabilitat en l’assumpte. Aquest matí la consellera de Treball, Dolors Bassa, ha dit que s’està intentant donar un solució al conflicte laboral en el sí de l’empresa a qui van adjudicar el servei a l’Alt Maresme i Girona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *