Primers actes de Festa Major petita cancel·lats

Veïns i veïnes del carrer Colón durant el sopar de Festa Major del 2019
Veïns i veïnes del carrer Colón durant el sopar de Festa Major del 2019

L’Ajuntament de Calella ha comunicat a les associacions veïnals la decisió de cancel·lar la celebració dels sopars al carrer de la Festa Major de Sant Quirze i Santa Julita. Estaven pevistos pel dilluns 15 de juny, vigília de la festivitat dels patrons de Calella. La situació d’emergència sanitària i la obligació de mantenir la distància física de seguretat per evitar el contagi fan inviable que aquest any es pugui tirar endavant un dels actes més tradicionals i esperats de la programació de la festa major petita. Però no és l’únic.

Ràdio Calella TV pot avançar que també la Colla de Geganters i Grallers de Calella ha decidit anul·lar tots els seus actes per ser d’alta concurrència. Es tracta de la cercavila de gegants del diumenge i les trobades de bestiari i gegantonets. De la seva banda, l’Associació Sant Quirze, ha confirmat que no farà l’arrossada popular al passeig ni tampoc la xocolatada de després de l’ofici de la secretària.

La missa a la Capella de Sant Quirze i Santa Julita està en l’aire. Que se celebri o no el dependrà de la decisió que prengui l’Ajuntament de Calella i de les mesures que s’hagin de complir en el moment.

S’està a l’espera del pronunciament del consistori sobre la resta de la programació festiva que s’havia de desenvolupar entre els dies 12 i 16 de juny. Entre ells, el concert al Pati de l’Ós, la festa infantil de carrer Sagnier o el concert-vermut a la Plaça Catalunya.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat