Ràdio Calella Televisió es bolca amb el Calella Film Festival

Ràdio Calella Televisió torna a sortir al carrer durant la setmana del Calella Film Festival per acostar a la ciutadania tota la informació sobre aquest esdeveniment cinematogràfic que impulsen des de l’Associació Rosebud d’amants del cinema. La vuitena edició arrenca aquest dissabte 28 d’octubre i s’allargarà fins el dissabte 4 de novembre.

Bojos pel cine, el pòdcast sobre cinema i cultura audiovisual que es pot escoltar a Ràdio Calella Televisió els dissabtes, es farà aquest dissabte des de la Sala Mozart de 18:15 h a 19:15  h, just abans de la gala d’obertura de la vuitena edició del Calella Film Festival. Un programa que comptarà amb públic. Just a les 21 h oferirem també en directe a través dels diferents canals de Ràdio Calella Televisió la gala d’obertura d’aquest esdeveniment cinematogràfic.

Fent comarca des de Calella

El programa comarcal Ona Maresme, que s’emet cada tarda de 16 h a 18 h a través de Premià Mèdia, Mataró Ràdio, Ràdio Palafolls, Ràdio Tordera, Ràdio Santvi, Ràdio Canet, Ona Malgrat i Ràdio Calella Televisió, tindrà una edició especial dedicada al cinema des de la Sala Mozart el proper dijous 2 de novembre.

Un altre pòdcast sobre cinema fet per calellencs, els Odiosos 8 es farà en directe el dimecres 1 de novembre de 16 a 17 h. Un espai amb públic que també es podrà escoltar en diferit per Ràdio Calella Televisió.

La cobertura especial amb motiu del Calella Film Festival culminarà el dissabte 4 de novembre amb la transmissió de la gala de clausura des de la Sala Mozart. Un desplegament del mitjà públic calellenc que comptarà amb el suport de Kommon Films, la productora audiovisual calellenca liderada per Ernest Vila.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.