S’acaba la Quinzena Solidària 2016 amb un ull posat als refugiats sirians

Durant quinze dies Radio Calella Televisió ha fet seguiment dels actes de la Quinzena Solidària. Enguany amb el lema “Benvinguts Refugiats” s’ha debatut entorn els temes que han estat actualitat aquests dies.

Hem realitzat 13 entrevites a diferents entitats de la ciutat que treballen en projectes solidaris, hem parlat també amb l’activista calellenc Quim Fàbregas que va estar uns dies al camp de refugiats d’Idomeni, amb la regidora de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Calella Cindy Rando i amb una refugiada sudamericana Ana Surra que és congressista a l’Estat Espanyol per part d’ERC que va venir expressament a Calella per explicar-nos la seva experiència.

Diumenge passat vam realtizar una taula rodona a entorn de la crisi dels refugiats, on vam poder donar la notícia de l’oferiment del representant de l’entitat Pau i Solidaritat a l’Ajuntament de Calella de ser el primer municipi de Catalunya en acollir a acollir una família refugiada siriana que actualment està a Barcelona i que necessita un poble d’acollida.

Hem donat cobertura com a mitjà de comunicació a tots els actes que ha fet l’assamblea ciutadana Calella x refugiats.

També hem estat presents als actes de la quinzena solidària, el Sidral Solidari i el Sopar Solidari.

Durant aquests dies, més de 700 persones han llegit les notícies de l’apartat especial que radiocalellatv.cat ha fet al seu web i calellatv.cat. Els videos que hem realitzat han tingut un total de 500 visualitzacions.

Hem fet també, des de Calella Televisió, un video que ha tingut, a través de les xarxes socials, més de 3000 visualitzacions. El video estava realitzat amb imatges de la campamya LLiguemUE, impulsada justament per Calella x refugiats on diverses persones s’han fet fotografies amb les mans lligades amb brides per denunciar el maltracte que reben els refugiats sírians quan arriben a Europa.

Malgrat acabi la Quinzena Solidària, Radio Calella Televisió continuarà donant cobertura informativa a totes les activitats solidàries que es produeixin a la nostra ciutat i a l’actualitat relacionada amb la crisi dels refugiats

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *