Sant Joan de Déu agraeix als Gegants de Calella el seu gest #paralosvalientes

A través dels diferents actes de Festa Major, els gegants han visibilitzat aquesta campanya que implica també a altres ciutadans i col·lectius com els comerciants de la ciutat que impulsen una megapanera que es sortejarà al setembre.

La colla de Geganters i Grallers de Calella s’han afegit aquest cap de setmana a la campanya «Para Los Valientes» de lluita contra el càncer infantil que promou l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona. L’objectiu final és contribuir, posar el granet de sorra dels calellencs, en la construcció del SJD Pediatric Cancer Center.

Cándida Castillo, de l’Obra Social Infantil de l’Hospital Sant Joan de Déu, ha valorat la importància de la implicació de tothom en campanyes com aquesta. “Estem molt contents. Calella sempre ha estat una població molt solidària i conscienciada amb el càncer infantil. I ens ha agradat moltíssim aquesta acció tan visual, i els ho volem agrair als gegants“.

Cándida Castillo ha recordat els fonaments que sustenten aquesta campanya solidària

Des de Sant Joan de Déu han enviat una forta abraçada a la família calellenca que ha participat activament a la campanya i a totes les famílies i persones que hi col·laboren. Entre elles la família de Ferran Bosch, pacient de Sant Joan de Déu, que estan preparant una gala benèfica «paralosvalientes» el dia 23 de juliol a la Sala Mozart, i l’Associació de Comerciants Calella Centre Comercial, que organitza la megapanera.

Aquí podeu escoltar l’entrevista sencera a Cándida Castillo, emesa a l’Info Migdia

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat