Sant Pol dóna el tret de sortida a la Festa Major 2017

Aquesta setmana han començat les festes major de Sant Pol de Mar, aquest any celebren dues efemèrides els 60 anys del Centre Cultural i 75 anys de l’Esbart Dansaire.

Un gran tobogan aquàtic, una gimcana, una tarda d’inflables,el concurs de paelles i arrossos són algunes de les activitats que s’hi poden trobar. Des de l’Ajuntament també aposten per potenciar la Nit Jove.

El Pregó de Festa Major tindrà lloc divendres 21 de juliol a les deu de la nit i estarà dedicat 60è aniversari del Centre Cultural. Tot seguit hi haurà repicada de campanes i brindis de Festa Major.

A les onze de la nit, de la Plaça de la Vila a la Plaça de l’ Hotel hi haurà el Correfoc amb la Infernal de Vallalta i el Ball de Festa Major a l’envelat amb l’ orquestra Nova Saturno i el Concert del grup de versions Band The Rock.
Entre els actes destacats hi ha dissabte la Cercavila de Gegants a les sis de la tarda i a les set les sardanes amb la Cobla Principal de la Bisbal  i un Concert de Tapeo Sound System.

De cara a dilluns, destacar a les nou de la nit a l’envelat el Sopar solidari amb la Fundació FPSC. I a les deu de la nit, al mateix espai, el Ball amb Toni Balam Grup.

Escolta l’entrevista amb l’alcaldessa de Sant Pol, Montserrat Garrido, a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *