Santa Susanna acull el certamen Miss Trans Star Internacional

Les "miss" han aprofitat l’estada a Santa Susanna per visitar Barcelona
Les "miss" han aprofitat l’estada a Santa Susanna per visitar Barcelona

Bellesa i reivindicació de la igualtat per al col·lectiu transgènere es donen cita aquests dies a Santa Susanna, on se celebra el concurs Miss Trans Star Internacional. Hi participen candidates de 25 països i, entre elles, la catalana Christine Soriano, que és la representant espanyola al certamen. El concurs es farà els dies 11 i 12 de març al Pavelló Municipal d’Esports, amb entrades a la venda a ticketmaster.com a partir de 30 euros. Durant la setmana, les “miss” trans han compartit activitats lúdiques –amb visites a Santa Susanna i Barcelona, per exemple– però també han participat en actes per compartir experiències i alçar la veu contra els prejudicis socials i legislatius que encara pateixen avui dia.

En una entrevista al programa La Ciutat, l’alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha volgut posar de relleu la reivindicació que aquests dies es fa visible a la població amb motiu del certamen Miss Trans Star Internacional 2022.

Això acaba amb un concurs de bellesa, però el més important que passa aquests dies és crea un espai on les representants poden compartir inquietuds, coneixen cadascuna les seves problemàtiques i poden donar-se suport mutu, a més de posar-ho de relleu.

El gruix de les candidates van arribar diumenge a Santa Susanna i s’allotgen en establiments hotelers de la població altmaresmenca. L’alcalde assegura que des del consistori se seguirà apostant per esdeveniments internacionals per donar un impuls al sector turístic, molt malmès per la crisi sanitària del coronavirus.

És el que intentarem anar fent, creant esdeveniments i productes turístics que ens permetin generar ocupació de places hoteleres.

El certamen de bellesa es celebrarà els dies 11 i 12 de març al Pavelló Municipal d’Esports de Santa Susanna. Demà divendres tindrà lloc la semifinal, quan les candidates hauran de desfilar amb els vestits nacionals; i dissabte la gala final, amb la proclamació de la Miss Trans Star Internacional 2022, que s’alçarà amb la corona que li entregarà la brasilera Ava Simoes.

La catalana Christine Soriano és la representant espanyola. Hi participen també les candidates de Mèxic, Taiwan, França, Tailàndia, Argentina, Veneçuela, Perú, el Brasil, Estats Units o els Països Baixos. També la representant de Rússia, Veronika Svetlova, que s’ha lliurat del veto internacional al seu país per la guerra contra Ucraïna.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *