Tarda de nadales aquest diumenge a la Sala Mozart

L’Associació per la Promoció d’Artistes i Músics de Calella ha organitzat un concert de nadales on es fusionaran cançons catalanes i andaluses. Un espectacle de música i veu en directe que es celebrarà aquest diumenge a les 19h a la Sala Mozart.

El coordinador general de l’associació, Marcel Pla, ha avançat els artistes que hi participaran. En total, s’aplegaran fins a 8 músics dalt de l’escenari per oferir dos concerts que es fusionaran en un so que sorprendrà als assistents.

Primer serien nadales d’aquí, de casa nostra, en català i conegudes per tots, que ho faran en Pep Romaguera i la Raquel Xiberta, que són molt coneguts aquí. I després hi haurà el concert d’en Pedro Salazar amb el seu sextet, que faran nadales del sud però modernitzades i fusionades.

El concert tindrà una durada d’una hora i mitja. Pla ha explicat com es poden aconseguir les entrades.

En el bar de la Sala Mozart estan disponibles durant tot el dia i nosaltres el dijous, divendres i dissabte habilitarem una tauleta també per vendre-les. I també a través de la web, a www.entrapolis.cat, que ara han canviat de nom.

Tindran un preu de 8 euros si es compren de forma anticipada o 10 euros a taquilla.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Marcel Pla, coordinador general de l’Associació per la Promoció d’Artistes i Músics de Calella.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *