Teresa Márquez: “Volem donar veu a la gent que està construint República”

Foto: La República

Així ens presenta la periodista Teresa Márquez el nou setmanari que es va estrenar dissabte al quiosc, La República. Una publicació que ens proposa un visió de l’actualitat “a foc lent” i pretén que ens llegim les notícies amb calma. Es podrà trobar al quiosc a partir del proper 26 de maig.

Es tracta d’un setmanari d’ideologia independentista que també vol arribar a persones de tot l’espectre polític. Teresa Márquez ha explicat avui al programa La Ciutat de Ràdio Calella TV que amb aquest setmanari pretenen que els lectors gaudeixin de la informació, així com donar a conèixer tota la gent que contribueix a fer país.

“nosaltres el que farem a La República és intentar focalitzar aquells temes que creiem que són importants, molt s’ells coincidiran amb els que han passat a la setmana i molts d’ells no. En tant que volem donar veu a aquella gent que normalment no té veu perquè queda desbordat als mitjans, volem donar veu a la gent que està construint República, no només políticament, sinó a la gent que està fent país. Volem parlar amb les universitats, amb les científics, volem parlar amb els escriptors, volem parlar amb els metges i amb tota aquella gent que està construint dia rere dia un país que nosaltres considerem que pot ser molt millor que el que hi ha ara”

En el seu número zero, La República compta amb una entrevista a Carles Puigdemont. El setmanari es podrà comprar els dissabtes a partir del 26 de maig o els diumenges juntament amb El Punt Avui, diari d’on provenen la majoria de periodistes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.