Torres diu que el PSC no entrarà en una guerra de banderes

Imatge d’arxiu

Josep Torres ha fixat la posició del Grup Municipal del PSC sobre l’afer de les banderes a la façana de l’Ajuntament de Calella. Manifesta que el seu partit no entrarà en una guerra de banderes, i avala la fórmula del Govern Municipal per donar compliment a l’ordre d’execució judicial perquè s’hi col·loqués l’espanyola.

El regidor portaveu del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Calella ha explicat a Ràdio Calella TV que l’alcaldessa va informar-lo, com a soci de govern, de la resolució judicial i de la fórmula com s’havia previst donar-li compliment. La considera raonable i, en aquest sentit, avala la gestió que ha fet l’executiu local sobre aquest afer. També del fet que la senyera continui ocupant una posició destacada al balcó consistorial.

Josep Torres ha insistit, per sobre de tot, que el seu partit evitarà en tot moment entrar en una guerra de banderes. Es vol mantenir al marge de les declaracions creuades que hi ha hagut aquestes darreres hores i reitera que la situació que hi havia amb anterioritat, sense banderes a la façana de l’Ajuntament, era la més idònia.

Preguntat per la petició feta per la territorial local de l’ANC i després per ERC de canviar per una estelada la senyera que oneja al mig de la plaça, Josep Torres ha dit que personalment s’hi oposaria per consideracions quant a l’espai públic i l’ús que se n’ha de fer.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *