Tot i les baixes la UEH Calella aconsegueix una gran victòria

La Unió Esportiva Handbol Calella ha jugat la tercera jornada de la fase d’ascens. Fins ara havia empatat un partit i perdut un altre. Avui ha guanyat 29-23 a La Salle. Els barcelonins van quedar primers del seu grup a la primera fase de la lliga.

El partit es presentava complicat pel rival i per les baixes importants que ha presentat l’equip calellenc, però els de Cata han completat un gran partit. A la mitja part els nostres ja guanyaven 13-11. A la segona part han sabut aguantar el ritme defensiu i han incrementat les diferències. Cap als darrers minuts, quan els visitants han apretat per remuntar, l’UEHC ha sabut aguantar la pressió i sumar una victòria importantíssima per seguir lluitant per places per la següent fase d’ascens.

Cal destacar que el pavelló ha tornat a mostrar una gran entrada amb el públic en tot moment ajudant l’equip a tirar endavant.