Últimes hores per comprar els dècims del sorteig de “El Gordo” de Nadal

Arriba un dels dies més esperats de l’any per a moltes persones. Demà 22 de desembre és el dia del sorteig extraordinari de Nadal de la Loteria Nacional, de “El Gordo”. Hem volgut conèixer quin és l’ambient que es viu en un dels punts de venda de la ciutat, a la Papereria Roger.

Moltes persones estaran pendents durant tot el matí dels diferents premis que es repartiran. Encarem les últimes hores abans del sorteig i moltes administracions reben els compradors que ho han deixat per a l’últim moment. L’afluència fins a última hora també es produeix en un dels punts de venda de la ciutat, a la Papereria Roger al xamfrà del carrer Jovara amb Amadeu. Aquí el volum de vendes ha estat molt similar al de l’any passat, segons explica Alfred Lieury, qui assegura que el sorteig del Gordo és un clàssic del Nadal i que comprar un dècim del sorteig pot ser una de les inversions més rendibles que poden fer.

A la Papereria Roger han esgotat “el número de la casa” que és el 01462, tot i que encara es poden adquirir els dècims disponibles al terminal.

Fa dies que ja no se’n poden trobar amb les terminacions més demandades. Entre elles el 13 o el 69, els acabats amb 7 i, des d’avui, tampoc el 5, només en preimpressos. “Ara ja resulta difícil trobar números que coincideixin amb la data d’un naixement o altres dies assenyalats, que és una altra de les supersticions que es té de cara al sorteig, i quan més tard es busca més complicat”, explica Lieury.

L’establiment receptor també ofereix la possibilitat de participar en la penya que han organitzat pel sorteig de Nadal, o la que està oberta per a la del Niño, el primer gran sorteig de l’any de la Loteria.

Demà 22 de desembre, es farà el sorteig de més de 2.300 milions d’euros en premis. Els afortunats que tinguin la butlleta de El Gordo rebran un premi de 400.000 mil euros, 20.000 euros per euro jugat. El sorteig es farà al Teatre Reial de Madrid amb la participació dels nens del col·legi Sant Ildefonso, que s’encarregaran d’anar cantant els números que surtin dels enormes bombos. Arrencarà a les nou del matí i acostuma a durar unes tres hores, en funció de la rapidesa amb què s’hagin extret tots els premis.

A continuació podeu escoltar íntegramet l’entrevista a Alfred Lieury, de la Papereria Roger, receptor de loteries i apostes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *