Un taller de fanalets, l’última novetat de la Fira de Reis de Calella

Calella rebrà els Reis d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, la tarda del pròxim 5 de gener, amb una gran cavalcada que sortirà de la Riera Capaspre i acabarà a la Plaça de l’Ajuntament. Perquè els nens i nenes els puguin rebre amb honors, Petits Creadors ha organitzat un taller de fanalets que es farà en el marc de la primera edició de la Fira de Reis, dimarts vinent a les places de l’Església i de l’Ajuntament. S’hi podrà participar en qualsevol hora del dia, entre les deu del matí i dos quarts de deu del vespre a la zona de manualitats. No cal inscripció prèvia.

Anna Jiménez, presidenta de Petits Creadors, ha comentat aquesta novetat inclosa a la Fira de Reis pensada perquè els menuts puguin crear el seu fanalet per rebre a Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar. No cal inscripció prèvia però sí una aportació per cobrir les despeses de material.

Durant tot el dia es podrà participar en el taller perquè els nens i nenes puguin fer el fanalet, però també n’hi haurà d’enllestits per comprar (…) Demanarem una petita aportació de 5 euros tant per participar en l’activitat de manualitats com per comprar els que estaran fets pels artesans de Petits Creadors.

La Fira de Reis dona continuïtat a la celebrada el dissabte abans de Nadal, amb presència de parades d’artesania de proximitat entre la Plaça de l’Església i de l’Ajuntament. Hi haurà altres activitats gratuïtes pensades també per al públic familiar: pinta-ungles, pinta-cares i una sessió de contacontes.

A les sis de la tarda hi haurà la visita especial dels Patges Reials que recolliran la carta als Reis que els petits encara no hagin pogut entregar.

cartell fira de reis 20221230

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *