Èxit en la primera edició excepcional de La Botiga al Carrer


Aquest dissabte les botigues de Calella han sortit el carrer en la que ha estat la primera de les tres jornades excepcionals que se celebraran durant aquest estiu de La Botiga al Carrer. Una proposta que va aprovar la junta del Centre Comercial per a potenciar els seus negocis durant la temporada estival, tal com assegura el seu president, Josep Maria Gallart:

Aquesta és la primera botiga al carrer excepcional. Parlant amb la junta vam decidir fer uns dies excepcional aprofitant la massificació turística d’aquests dies i veurem com resulta a final d’estiu, quan acabarem amb una shoppig night.

En aquesta edició, han estat un total de 26 botigues les que han sortit al carrer església per a donar a conèixer els seus negocis.

A més, tal i com afirma Gallart, és molt important promocionar un Centre Comercial com el de Calella, ple d’un potencial que cal explotar de cara al públic:

Al final el que interessa és que hi hagi gent, que es desplaci i parli de Calella. Tenim un Centre comercial de gairebé 2Km i que té botigues de qualitat. El que volem és que la gent vingui i compri.

Els establiments que han sortit al carrer han valorat positivament la jornada del dissabte i han afirmat estar contents amb el nombre de vendes fetes, sobretot durant el matí, com ha assegurat Anna López:

És la primera vegada que venim. I aquest matí ha anat molt bé, a la tarda ha passat més gent, però ha estat al matí quan més hem venut.

D’altra banda, també veuen amb bons ulls que se celebrin tres edicions de La Botiga al Carrer durant l’estiu, ja que és una bona oportunitat d’ampliar les vendes segons ha afirmat Sandra Caritg:

Entenc que pot ser que a l’agost hi hagi encara més gent i la idea és repetir. Si és semblant a la jornada d’avui esterem contentes.

Finalment, Toni Llamas ha posat en valor la importància d’aprofitar el Centre Comercial d’alta qualitat que pot ser el de Calella:

A poc a poc hem de trobar aquest bon nivell de Calella. Tenint negocis de molt bona qualitat i que puguem donar al client uns productes de tot tipus a tot tipus de preus.

Així doncs, ja s’ha celebrat la primera de les tres edicions excepcionals de la botiga al carrer, aquesta primera ha estat exitosa i s’espera que vagi a millor a mesura que avanci l’estiu.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *