La CUP vol governar per portar a Calella polítiques realistes i participatives


La CUP encara la recta final de campanya amb l’objectiu de ser la clau del canvi per a la ciutat. Diuen que venen a governar per aplicar polítiques realistes, centrades en el benestar de les persones. “Per crear una Calella on valgui la pena viure” deia l’alcaldable, Albert Comas. La formació cupaire ha fet la presentació de la seva candidatura i equip en un acte central a la plaça de l’Església on els ha acompanyat el diputat al Parlament de Catalunya i exalcalde de Celrà, Dani Cornellà.

La CUP organitzava aquest dissabte l’acte central de campanya, en què l’alcaldable Albert Comas s’ha acompanyat de l’exalcalde de Celrà i diputat al Parlament de Catalunya, Dani Cornellà, per presentar la seva candidatura. Cornellà ha mostrat tot el suport a Comas i ha assegurat, en base a la seva experiència, que quan els cupaires governen, les coses canvien.

Perquè tornem la política d’on no hauria d’haver sortit mai que és dels carrers, de les entitats de la ciutadania, amb un model participatiu.

La formació cupaire es presenta a les municipals amb la convicció de ser la clau del futur govern de Calella. Amb un programa que el seu alcaldable defineix de realista, basat en petits projectes i que vetlla per conservar i arreglar instal·lacions i edificis que ja té el municipi.

Volem ser la clau per portar un govern participat on no només es voti cada 4 anys. Ho hem demostrat, per exemple, amb la consulta de la platja de gossos. No ens basem tampoc en grans projectes, ni grans infraestructures perquè el finançament que té aquest ajuntament no ho permet. Tenim unes prioritats molt clares.

Els cupaires centren com a prioritari arranjar la teulada del pavelló municipal – lluny de fer-ne un de nou – fer millores en les instal·lacions de l’escola pública La Minerva o també a la piscina municipal.

Les polítiques d’habitatge i benestar, la diversificació de l’economia, l’impuls del patrimoni cultural, el turisme de proximitat o la pacificació del municipi, són també alguns dels principals eixos programàtics de la candidatura que encapçala Comas. Aposten per una ciutat cuidada, diversa i autofinançada amb ajudes que puguin arribar d’administracions supramunicipals.

Com podria ser amb els diferents aparcaments que ha estudiat el Consell d’administració de Gestvia a La Muntanyeta o al Mercat. Igualment, també a través d’una empresa pública d’energies renovables que podria pagar la instal·lació de plaques solars a través de l’estalvi energètic amb la seva producció.

La CUP afirma que treballarà per crear una Calella on valgui la pena viure governant de forma participada.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *