[Vídeo] [Coblejant] Els Biflats, la cobla que no toca sardanes, preparen nou disc


El grup de fanfàrria catalana nascut fa dos anys ha anunciat al programa Coblejant que està preparant nou disc per aquest proper 2019. En una entrevista al programa de cobla de Ràdio Calella TV, el lletrista del grup, Xavi Pendón, ha avançat que d’aquí a poques setmanes gravaran els nous temes del disc, que preveuen treure d’aquí uns mesos. Un disc que serà el segon d’aquest grup que exporta la música de cobla a altres estils musicals més enllà de la sardana.

Els Biflats, autodenominats “Catalan fanfare”, són un grup de músics amb sonoritat de cobla que combinen la cançó tradicional catalana arranjada amb un so modernitzat. Defensen els sons de la Mediterrània des de la cobla i intenten donar un enfocament diferent de les possibilitats d’aquest conjunt instrumental típic de Catalunya.

El grup interpreta temes propis i arranjaments de cançons populars que es desmarquen del que esdevé una cobla tradicional. Els Biflats no interpreten sardanes. Aposten per altres estils musicals, com la rumba o la fanfàrria amb els metalls, i s’han orientat en els diferents sons de la Mediterrània per crear-se, sempre però en clau catalana.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *