[Vídeo] El 25è Cros Ciutat de Calella posa el punt final al Circuit Maresmenc

Prop de 2000 atletes han participat al circuit Maresmenc de Cros que va començar el 28 d’octubre a Santa Susanna i va passar per poblacions com Arenys, Mataró, Malgrat o Pineda fins arribar aquest diumenge a la nostra ciutat, on s’ha fet la cloenda del circuit.

Enguany el Cros Ciutat de Calella ha arribat a la seva 25ª edició i com cada any, s’ha celebrat a la Zona Esportiva de “La Muntanyeta”.

El president del Club Atletisme Calella, Joaquim Noguera ha destacat que amb el pas de les temporades, hi ha un increment del nombre de llicències i això fa que de retruc augmenti la participació en proves com el cros.

“Cada any la cosa augmenta amb general a l’atletisme. Ara hi han eleccions a la Federació Catalana d’Atletisme, la setmana passada les van convocar, i ens van dir cada any hi ha un augment considerable del nombre d’atletes amb llicència, i això també es reflexa aquí al Cros.”

Noguera també ha destacat el fet que els tres circuits del que consta el Cros de Calella transcorrin als voltants de la Zona Esportiva de “La Muntanyeta”.

“El que te de bo aquest circuit és que sense moure’ns de les pistes ho tenim tot aquí i les muntanyes, que per això en diem “La Muntanyeta”, que envolten les pistes, doncs també hi ha el circuit, és a dir que no hem de sortir a fora, ja que ho tenim tot centrat a les mateixes pistes”.

A la prova hi han participat persones des dels 7 anys i fins a veterans.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat