[Vídeo] L’Orquestra Di-Versiones porta el seu “No tornaré a casa” a Calella


Amb el seu estil inconfusible i el seu to despreocupat habitual l’orquestra Di-Versiones ha aterrat a Calella amb un doble concert amb motiu de la Festa Major de la Minerva. El grup gironí, liderat per Albert Fort, ha tocat les seves mítiques versions de cançons dels anys 60 fins a l’actualitat, però amb repertori adaptat a les noves necessitats. I és que ara el públic ha d’estar assegut en una cadira, separat per grups i no pot ballar i saltar al ritme de la música. Fort ha explicat a Ràdio Calella TV que han adaptat el repertori a les noves condicions però sense perdre la seva essència.

Di-Versiones ha aplegat prop de 300 persones a la polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri, que malgrat les restriccions imposades per la Covid-19 no s’han volgut perdre a la banda de versions que porta més de 15 anys sobre els escenaris. I és que perquè ningú es quedés sense entrada el grup ha ofert un doble concert. I entre passi i passi, desinfecció de l’espai.

L’orquestra Di-Versiones ha tornat a pujar als escenaris aquest estiu reivindicant la #culturasegura. Però malgrat estar 3 mesos sense poder actuar, la banda va animar els dies de confinament amb la seva cançó “No Tornaré a Casa”. Un autèntic fenomen viral que en qüestió d’hores ja aplegava milers de visualitzacions.

Di-Versiones ha protagonitzat la segona nit de concerts de Festa Major a la polivalent. Avui Oques Grasses, també amb un doble passi posaran el punt final als concerts d’aquesta Minerva.


Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *