“100 metros” a la sessió d’avui del Cicle Gaudí de Cinema Català

Els actors Dani Rovira i Alexandra Jiménez interpreten la parella protagonista del film
Els actors Dani Rovira i Alexandra Jiménez interpreten la parella protagonista del film

“100 metros”, la pel·lícula sobre la història del triatleta Ramón Arroyo que va ser rodada en part a Calella, es projectarà a les 9 del vespre a la Sala Mozart, en el marc del Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català al qual s’ha adherit Calella en aquesta edició. El film dirigit per Marcel Barrena i protagonitzat per Dani Rovira i Karra Elejalde es podrà veure a la gran prantalla a un preu ajustat de 4,50 euros.

Després de la projecció especial gratuïta per extres calellencs que van participar en el rodatge, avui per segon cop es podrà veure a la Sala Mozart la pel·lícula 100 metros que ficciona la història real de Ramon Arroyo. Un afectat d’esclerosi múltiple que va decidir plantar cara a la malaltia completant un triatló de llarga distància, i ho va fer a Calella. La nostra ciutat va ser escollida justament per ambientar les escenes que recreen l’últim segment de la prova esportiva.

Si no han tingut l’oportunitat d’anar a veure la pel·lícula als cinemes comercials, es va estrenar a principis de novembre, avui se’n fa la projecció a la Sala Mozart. A les 9 del vespre i dins la programació del Cicle Gaudí. El preu de l’entrada és de 4.50 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat