“100 metros” s’estrena el 4 de novembre, també a Calella amb una projecció especial

100_metros

La productora de la pel·lícula ha anunciat que farà a Calella una projecció especial del film protagonitzat per Dani Rovira, coincidint amb la data d’estrena a les sales. Repartirà invitacions principalment als calellencs i calellenques que van participar-hi com a extres. Es poden recollir a partir d’avui i fins a esgotar-se a l’Ajuntament Vell (de dilluns a divendres, de nou del matí a dues de la tarda). La història de Ramon Arroyo es podrà veure ficcionada a la pantalla de la Sala Mozart el divendres 4 de novembre, a les nou del vespre.

Filmax ha confirmat que el director de la pel·lícula, Marcel Barrena, assistirà a la projecció especial d’agraïment que es farà a Calella.

Aquests darrers dies s’ha difós el primer trailer de la història basada en la vida de Ramon Arroyo. Dani Rovira dóna vida a un empresari d’èxit a qui se li diagnostica esclerosi múltiple. Això el porta a aillar-se del món i el deteriorament físic derivat de la malaltia l’impedeix fins i tot caminar 100 metres. El naixement del seu segon fill es converteix en el revulsiu perquè torni a lluitar i es fixi el repte de participar un Ironman.

Algunes de les escenes de 100 metros es van rodar a Calella a mitjans de març passat, bàsicament a la zona litoral però també dins el nucli urbà. La crida feta per la productora per aconseguir figurants, especialment esportistes vinculats a la pràctica del triatló, i extensiva després al conjunt de la població va tenir una resposta immediata. El paisatge calellenc es podrà identificar clarament a la pel·lícula, que s’estrenarà al conjunt de sales del país el 4 de novembre.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat