106 anys celebrant Santa Cecília a Calella

cor harmonia

Calella no fallarà aquest cap de setmana a la seva cita anual per celebrar la festivitat de la patrona dels músics. Serà la 106a edició dels actes que s’organitzen per Santa Cecília, en una de les ciutats on possiblement la festivitat té més tradició i seguiment. En concret es faran tres concerts, un cada dia, a càrrec dels membres del Cor i Orquestra Harmonia i dels alumnes l’Aula Musical de Can Salom, i on part dels beneficis es destinaran a ajudar als damnificats de l’illa de La Palma.

La programació de Santa Cecília començarà aquest vespre (19 h) a l’església de l’Escola Pia. Es farà el concert solidari dels alumnes de l’Aula Musical de Can Salom a benefici dels damnificats de l’illa de La Palma. Albert Deprius és el director del Cor i l’Aula.

L’audició d’alumnes d’aquest vespre és de taquilla inversa, la gent entra sense pagar i en acabar pot fer el donatiu que consideri en funció del que ha vist. Tots els beneficis d’aquest concert aniran destinats íntegrament als damnificats de l’illa de La Palma per l’erupció del volcà.

L’acte central de la festivitat serà dissabte a la Sala Mozart (21 h) amb el concert dels Tres Tenors. Carles Cosías, Josep Fadó i Albert Deprius interpretaran un repertori molt variat de cançó lírica, sarsuela, òpera i cançó napolitana.

Serem tres tenors al capdavant amb el Cor Harmonia i acompanyats per Josep Buforn al piano. Serà un concert molt atractiu on interpretarem des d’àrees d’òpera a sarsuela, cançó variada, napolitana… és un concert molt intens que sempre agrada molt.

Les entrades es poden comprar al preu de 12 euros al 690 872 715, a entrapolis.com i a la taquilla de la Sala Mozart una hora abans del concert.

Com ja és tradició, la programació de Santa Cecília es tancarà diumenge a la Parròquia de Santa Maria i Sant Nicolau amb la interpretació Missa Pontifical de Lorenzo Perosi.

El que la pandèmia també ha impossibilitat aquest any, és el tradicional dinar de germanor que feia cada any el Cor. Albert Deprius ha explicat que en un primer moment ho tenien previst, però que l’empitjorament de les dades epidemiològiques els ha fet ajornar l’esdeveniment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat