El PDeCAT aconsegueix una partida dels pressupostos generals de l’Estat per a la Fundació Miquel Valls

fmv

La Fundació privada Miquel Valls de lluita contra l’ELA rebrà 50.000 euros dels pressupostos generals de l’Estat del 2022 gràcies a l’esmena presentada pel PDeCAT i que ha estat acceptada en el marc de la negociació amb el Govern de coalició del PSOE i Unidas Podemos. Des de l’agrupació local del PdeCAT-Junts per Calella, Albert Torrent, ha posat en valor la important tasca que realitat la fundació que té la seu a Calella.

En declaracions a Ràdio Calella TV, Albert Torrent ha recordat que el partit ha intercedit sempre en la negociació pressupostària per aconseguir una injecció econòmica que ajudi a l’acció de la Fundació Miquel Valls.

Fa anys que des de Calella es demana sistemàticament una subvenció per a la fundació que té la seu aquí. Tots coneixem la important tasca que realitza, ara més publicitada que mai pel cas de Juan Carlos Unzúe. L’any passat també vam demanar-la i vam aconseguir els 50.000 euros, i ho hi hem tornat aquest any. Ens sembla força important.

Des de la Fundació Miquel Valls s’ha agraït la iniciativa del PDECAT en un missatge difós a través de les xarxes socials. S’assegura que els diners ajudaran a moltes persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica i a les seves famílies.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat