El CN Calella organitza la 29ena edició de la Travessia a la Platja

Imatge d'arxiu

Obertes les inscripcions per participar a la prova de natació a mar obert que es disputarà a Garbí, l’11 de setembre. Tindrà dues distàncies i acabarà amb l’entrega de trofeus. La participació és gratuïta.

És una de les proves incloses en el calendari de travessies de la Federació Catalana de Natació. “L’únic que es demana per participar-hi és que el nedador tingui la llicència actualitzada, tot i que també hi ha la possibilitat de donar-se d’alta per un dia pagant 15 euros”, ha comentat Antonio Acosta, del CN Calella, qui ha explicat que la prova es disputarà en dues distàncies. “La primera sortida serà per a la prova de 2.000 metres de distància, a les 9.30h, i deu minuts més tard es farà la dels veterans i els menors, que és de 1.000 metres”, ha concretat. Els nedadors es tiraran a l’aigua a la Platja de Garbí, just davant les instal·lacions del club.

Aquesta serà la vint-i-novena edició de la travessia, a la que hi participaran tots els esportistes del club. Les inscripcions es poden fer de forma presencial a les oficines de la Piscina Municipal de Calella o a través del web del CN Calella.

S’entregaran premis al primer, segon i tercer classificat masculí i femení de cada categoria; a més d’un reconeixement per als primers nedadors locals de la classificació general.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *